DUGO SELO – MARTINJE I ČUNJEVI.....

  

Tehničari na djelu

 

                       Dugo Selo, znani automobilistički centar ovogodišnji je domaćin Finalnog natjecanja Prvenstva Republike Hrvatske u ocjensko spretnosnim vožnjama što će se održati u subotu, 8.studenog. Pokrovitelji manifestacije su gradovi Dugo Selo i Zagreb, HAK i Zagrebačka županija.

Zagrebački automobilistički savez uz sportsko-tehničku izvedbu Zbora sudaca ZAS-a i auto moto kluba Dugo Selo organizatori su u ime Hrvatskog auto i karting saveza „Nagrade Grada Dugo Selo – Memorijal Milivoj Obad“ na kojem će sudjelovati 33 prijavljena vozača i vozačice iz devet hrvatskih klubova.

Za konačni poredak ovogodišnjeg državnog prvenstva tijekom subote provest će se dva zasebna bodovna natjecanja, a u okviru svakog vozi se po tre posebna ispita spretnosti na dugoselskom gradskom parkiralištu u Ferenčakovoj kod nogometnog igrališta.

Jednosatni prijem i verifikacija je od 8 sati u Gradskoj sportskoj dvorani,start prve vožnje je u 10, a druge u 13 sati. Najuspješnijima će priznanja biti uručena na svečanosti u 17 sati u Ribarskoj kolibi.

(mik)

Snimio:M.Krpan