Ovdje ste:   FIA SEMINAR U VODICAMA

FIA SEMINAR U VODICAMA

  

Znanja nikad dosta…..

 

FIA SEMINAR U VODICAMA

 

                    Bogat i sadržaj vikend je pred nama. Iako natjecanja još nisu počela, prvo je kroz nepunih mjesec dana, traju obrazovni ciklusi slobodno se može napisati širom Hrvatske. Proteklog vikenda i sam početak radnog tjedna obilježilo je okupljanje sudaca specijalista u Zagrebu, a nastavilo se prvim od tri dvodnevna seminara edukacije što je HAKS provodi uz pomoć i suradnju britanske tvrtke MSA kao dio programa obrazovanja sudačkog kadra FIA Instituta širom zemalja članica Svjetske automobilističke federacije. Na okupu su bili uglavnom suci zagrebačkih klubova i određenih specijalnosti, dok će ovog vikenda, 8. i 9. ožujka na okupu u Hotelu Olympia u Vodicama, svojevrsnom „zimskom“ sjedištu oktanskih zanesenjaka, biti suci iz cijeke Dalmacije, odnosno klubova okupljenih u Regiji Jug HAKS-a.

Prvog dana u subotu 8.ožujka seminar traje od 9 do 17 sati, dok će se nedjeljni program odvijati od 9 do 18 sati. U cjelini svih prezentacija osnovni segment je sigurnost u svim oblicima na natjecanjima auto sporta.

 

TEHNIČARI U ZAGREBU

 

Subota 8.ožujka s početkom u 11 sati u prostorijama HAKS-a održati će se seminar obnove znanja („refrešing“) za sve suce tehničare iz klubova regija Sjever i Zapad u neposrednoj organizaciji Tehničke komisije OAS-a. Za suce tehničare Regije Jug planirano je okupljanje vezano uz dan kada će se za vozače iz Dalmacije održati i redovni pregled natjecateljskih vozila, a biti će to početkom svibnja.

 

Ako ovim događanjima pridodamo svečanost dodjele priznanja najuspješnijima Regije Zapad u Dražicama 7.ožujka, te završnicu tečaja za nove suce u Zagrebu sa ispitima u subotnje prijepodne u Zagrebu zasigurno je ovo prebogat vikend za plodonosnu pripremu nastupajuće automobilističke sezone. (mik)