Ovdje ste:   Informacije > Obavijesti članova > 160915-01

Obavijest članova

   Minimize


SVIM OLDTIMER KLUBOVIMA I VLASNICIMA POVIJESNIH (OLDTIMER) VOZILA

Zagrebački automobilistički savez, kao gradska automobilistička asocijacija, želi masovnom manifestacijom prigodno obilježiti 110.-tu obljetnicu organiziranog automobilizma u našoj zemlji započetog utemeljenjem „1. Hrvatskog automobilnog kluba“, u Zagrebu 1. lipnja 1906.g.

Za trasu jubilarnog classic relija izabran je itinerer ulicama grada Zagreba, kao hrvatske metropole, u kojoj je grupa entuzijasta na početku dvadesetog stoljeća imala viziju za osnivanje ¨1. Hrvatskog automobilnog kluba“, kao prve automobilske asocijacije u ovom dijelu Europe sa svim gospodarskim, društvenim, kulturnim, turističkim i sportskih dostignućima automobilizma, kao jednog od najznačajnijih svjetskih fenomena u proteklih više od sto godina.

Cijeneći doprinos njegovanju i očuvanju tradicije automobilzma u našoj zemlji koji daju oldtimer klubovi i vlasnici povijesnih (oldtimer) vozila, odlučili smo da ovaj značajni jubilej obilježimo upravo u takvom okruženju, nadajući se vašem masovnom odazivu.

Prijave molimo poslati najkasnije do 17.10.2016. godine: poštom, telefaksom ili e-poštom na adresu Zagrebačkog automobilističkog saveza, a uplata članarine/startnine može se obaviti za vrijeme prijema i verifikacije kod Hrvatskog narodnog kazališta (alternativno na platou kod Muzeja Mimara).

Radujemo se vašem odazivu i druženju te humanitarnom doprinosu za obnovu Vukarskog vodotornja.

Tajništvo
Zagrebačkog automobilističkog saveza


Plan i program
Prijavnica