SKOK RACING ORGANIZIRA „TOGETHER TO WIN“

  

Na Automotodromu Grobnik

 

                      Tradiciju ni ove godine nisu iznevjerili članovi Autokluba „Skok racing“ iz Brtonigle. Poslije jednogodišnjeg izostanka i završnice u Taru, vraćaju se na  Automotodrom „Grobnik“ jednodnevnim druženjem s brojnim prijateljima i suradnicima, predstavnicima medija, sponzora, klubova s kojima ostvaruju suradnju u realizaciji bogatog oktanskog programa svake godine.

Tako će se „Together to win“ posvećen sezoni 2013. godine održati na grobničkoj stazi u subotu 22.ožujka. Početak je zakazan za 13 sati jednodnevnim okupljanjem, a potom će se prvo „staviti nešto za zub“. Program će potrajati do laganog sumraka.

Nakon ručka podijeliti će se priznanja najuspješnijim sudionicima Prvenstva Istarske rivijere 2013. – sustavnog natjecanja koje se odvija na karting ili improviziranim stazama širom Istre, ponekad i na Kvarneru već 19 godina , a radi se o „vožnji na kronometar“. Upravo su ta natjecanja bila mnogim današnjim asovima  „vatreno krštenje“ s automobilskim sportom i rasadnik su budućih vozača. Na temeljima Istarske rivijere prvo je začeto Prvenstvo Regije Zapad HAKS-a u kronometar vožnji prije šest godina, a poslije dvije godine kup natjecanja na nacionalnom nivou ova disciplina će ove godine u sustavu Prvenstva Republike Hrvatske što ga raspisuje Hrvatski auto i karting savez voziti se treću sezonu.

U 16 sati program predviđa nastup predstavnika medija i sponzora u trkaćim automobilima, a istovremeno će grobničkom stazom u slobodnoj trosatnoj vožnji sudjelovati većina sudionika prvenstva Istarske rivijere i gosti organizatora.

Brtonižani  istovremeno zaključuju jednu, ali na svojevrstan način otvaraju i novu sportsku automobilističku sezonu. (m)