Karnevalsko ludilo na kotačima

  
RALLY  MAŠKARANIH OKTANACA U ZAVRŠNIM PRIPREMAMA
 
Otvorenje izložbe fotografija u riječkom Caffe baru Iskra
 
                 Autoklub RI autosport, devetu godinu za redom, organizira dojmljivu i specifičnu međunarodnu karnevalsko-turističko-sportsku manifestaciju jedinstvena imena „9. Rally maškaranih oktanaca Halubje – Liburnija 2018.“ u subotu 20.siječnja.
Posljednji su dani prijava koje su otvorene do 16.siječnja. Upravo će zato organizatori 15. i 16. siječnja od 16 do 18 sati dežurati u prostorima jednog od partnera u organizaciji Autocentra Marinići u Viškovu kada svi potencijalni sudionici mogu doći, popuniti prijavne listove uz prethodno kopirane originale važećih dokumenata – vozačke i prometne dozvole.
Uz domaće sudionike,već tradicionalno dolazak su najavili i gosti iz Italije i Slovenije.
 
Entuzijasti Autokluba RI autosport priredili su ove godine i jednu novost.
Od 12.siječnja u riječkom Caffe baru Iskra, pored hotela Bonavia, postavljena je izložba fotografija osam do sada održanih rallya, uz koje su izloženi plakati i rally tablice. Uz prisustvo brojnih sudionika rallya, poklonika, te partnera Autokluba RI autosport, izložba će se svečano otvoriti u ponedjeljak, 15.siječnja u 19,30 sati, a uz povijest rallya kroz 50-tak fotografija najavit će se i ovogodišnje deveto izdanje rallya Halubje-Liburnija. Ujedno se kroz prigodne panoe najavljuje i slijedeća 4.međunarodna izoložba sportskih automobila, kartinga, motocikala, povijesnih vozila i pratećih sadržaja „RI oktan sport fest BK-nova 2018.“ što će se održati u ožujku.
Izložbu u Caffe baru Iskra moguće je razgledati svakodnevno do 25.siječnja.
(mik)