Ovdje ste:   PULA I BUZET DOMAĆINI

PULA I BUZET DOMAĆINI

  

Regija Zapad – istarski klubovi - PULA I BUZET DOMAĆINI

 

                    Uoči svake nove natjecateljske sezone okupljaju se svi licencirani suci i vozači da bi se upoznali sa svim novostima u pravilima što su propisana za automobilistički ili karting sport pod okriljem Hrvatskog auto i karting saveza.

Pravo i obvezu organizacije jednodnevnih godišnjih seminara obnove znanja imaju županijski automobilistički savezi, pa će tako biti i ove godine. Znak je to da se „zavrtila“ nova automobilistička sezona čiji će pravi start uslijediti kroz šest tjedana. Prvi ove godine „led probijaju“ sportski zanesenjaci istarskih autoklubova

 

Auto i karting savez Istre (AKSI) planirao je u jednom danu dva okupljanja. Obnova znanja za suce i vozače  klubova s područja Istre održati će se u dva dijela i dva grada u nedjelju 16.veljače. Prvo u Puli s početkom u 10 sati domaćin je Autoklub „Pula-Rovinj“ u svojim prostorima, da bi potom u Buzetu u Osnovnoj školi  domaćini bili dva buzetska kluba „Buzet“ i „Buzet autosport“ s početkom u 15 sati. Očekuje se da će istog dana polaganjem ispita pravo stjecanja licenci klupskog ili nacionalnog ranga steći nekoliko polaznika seminara što je ovog tjedna održan u Puli. Prisustvovanje  seminaru, popularnijem i poznatijem kao „refrešing“   je obvezno pa će tako vikend što je pred nama oktanski „ovisnici“ rezervirati  za obrazovne aktivnosti. (mik)