Proglašenje automobilističke sezone 2012.

  

HOTEL „OLYMPIA“ PONOVO DOMAĆIN PROGLAŠENJA

 

                      Četvrtu godinu za redom Upravni odbor Hrvatskog auto i karting saveza prihvatio ponudu da Hotel „Olympia“ u Vodicama bude domaćinom završne svečanosti proglašenja automobilističke i karting sezone 2012. i dodjele zasluženih priznanja. Skup najboljih automobilista automobilista, a ove godine i kartingaša održati će se 26. siječnja 2013. godine, a Tajništvo HAKS-a uputilo je na adrese dobitnika priznanja kompletne informacije o organizaciji tradicionalne godišnje svečanosti hrvatskog auto sporta. Vlasnik Hotela ujedno i član Upravnog odbora HAKS-a gospodin Josip Stojanović Jolly otvorenih vrata dočekuje najbolje hrvatske vozačice i vozače.

Više od 300 priznanja  za osvojena prva, druga i treća mjesta pojedinačno, ekipno ili timski u svakoj od raspisanih disciplina državnog prvenstva na kružnim i brdskim stazama, auto rallya, autocrossa, ocjensko-spretnosnih vožnji, autoslaloma i kronometar vožnji čeka svoje vlasnike. Proglasiti će se i pobjednici Međunarodnog regionalnog prvenstva Hrvatske na brdskim stazama i u auto rallyu, a posebno će biti nagrađeni pojedinci, ekipe i timovi najvišim priznanjima HAKS-a za kontinuitet osvajanja naslova prvaka tri uzastopno ili pet puta s prekidima, te najuspješniji organizatori prošlogodišnje sezone. Proglasiti će se i najuspješniji automobilist, automobilistkinja i junior sezone, te dodijeliti nekoliko posebnih priznanja što ih je prihvatio Upravni odbor HAKS-a.

U Vodice nas ovog tjedna vode svi putovi uoči posljednjeg siječanjskog vikenda. Hotel Olympia otvorenih vrata dočekuje oktanske asove. (mik)

 

Snimio: M.Krpan