Proglašenje Prvenstva FIA CEZ

  

HRVATIMA 12 PRIZNANJA

                        Sredinom prosinca svake godine u drugoj državi održava se višednevni radno-svečani skup najbrojnije i zasigurno najorganiziranije regionalne asocijacije FIA Svjetske automobilističke federacije. S ponosom možemo istaknuti da upravo takvu skupnu 14 zemalja CEZ-a Srednjeeuropske zone kao predsjednik vodi visoko rangirani dužnosnik FIA Zrinko Gregurek, glavni tajnik Hrvatskog auto i karting saveza i netom potvrđeni, u trećem uzastopnom mandatu, član FIA WMSC, svjetske sportske automobilističke „vlade“.
Prvog dana rada u Beču usvojen je kalendar CEZ-a za 2018.godinu u kojem će se naći desetak hrvatskih automobilističkih i karting manifestacija u različitim konkurencijama i disciplinama.Drugi je dan rezerviran za radni seminar, dok će se završnog trećeg dana 16 prosinca, u bečkom Hotelu Hilton, okupiti 152 dobitnika priznanja za sportske uspjehe tijekom sezone FIA CEZ Prvenstva 2017. Godine u devet automobilističkih disciplina i kartingu. Uz to dodijelit će se nagrade i u tri zasebne konkurencije Talent of the year, Ladies Cup i poredak nacija.
Među zaslužnim dobitnicima 11 priznanja namijenjeno je članovima hrvatskih klubova iz Dubrovnika, Pule, Zagreba, Brtonigle, Virovitice i Koprivnice.
(mik)