Regija Sjever HAKS-a - Otvoreno prvenstvo Grada Zagreba

  

DUGO  SELO  PRVI  DOMAĆIN

                       U nedjelju 14.travnja u Dugom Selu, prvim od četiri natjecanja počinje ovogodišnja sezona Otvorenog prvenstva Grada Zagreba u ocjensko spretnosnim vožnjama, koje je raspisao nositelj Zagrebački automobilistički savez. Organizatoru „7.Nagrade Grada Dugo Selo – Memorijal Milivoj Obad“ Autoklubu Dugo Selo stiglo je 35 prijava iz šest klubova, među kojima su najbrojniji domaćini s polovicom prijavljenih.

Sudionici će biti prema ukupnoj duljini vozila raspoređeni u tri bodovne klase: do 3500, do 4000 i preko 4000 mm duljine. Uz to raspisana je i posebna klasa  „Challenge“ za sve one koji nisu proteklih godina bili u sustavu bodovanja OSV-a. Vozi se pet posebnih ispita spretnosti na improviziranom poligonu gradskog parkirališta u Ferenčakovoj ulici pored dugoselskog nogometnog igrališta.

Suorganizator manifestacije je zagrebački Autoklub Ina delta, a okupljanje sudionika je kod Gradske sportske dvorane Dugo Selo od 8,30 sati. Do 10 sati potrajat će verifikacija i tehnički prijam, a start prvog vozila zakazan je u 11 sati neposredno nakon svečanog otvaranja. Proglašenje najuspješnijih s dodjelom počasnih nagrada očekuje se oko 17 sati.

(mik)

Snimci: M.Krpan