REGIJA SJEVER - SPRETNOST U CENTRU BRODA

  

                      Slavonskobrodski Autoklub „SB autosport“ organizira već tradicionalno proljetno natjecanje u ocjensko-spretnosnim vožnjama na kojem se zna okupiti i stotinjak automobilista. Ovogodišnja „Velika nagrada CTR-a – Slavonski Brod 2011.“  Održava se u nedjelju, 29. svibnja pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije, te sponzorstvo „C.R.T.“ d.o.o. i „VB Leasing“ d.o.o. Ove je godine natjecanje bodovno za Prvenstvo Regije Sjever HAKS-a u čemu stručnu pomoć vrijednim automobilističkim entuzijastima Slavonskog Broda pruža Zagrebački automobilistički savez kao nisitelj regionalnog prvenstva. Uz to posebne se nagrade  dodjeljuju i sudionicima Otvorenog prvenstva Grada.

Vozila će biti razvrstana u tri klase prema ukupnoj duljini i to do 3.500 mm, do 4.000 i preko 4.000 mm, a vozi se ukupno pet posebnih ispita spretnosti na improviziranom poligonu u centru ispred zgrade Županije i na Trgu I.B. Mažuranić.

Verifikacija sudionika i pregled vozila je od 8 sati, a svečano otvaranje u 10. Neposredno potom uslijediti će start prvog vozila. Proglašenje najuspješnijih očekuje se oko 17 sati.

(mik)