Regija Zapad - OBNOVA ZNANJA

  

ISTRA, KVARNER I GORSKI KOTAR

 

                    Obvezu i pravo organizacije jednodnevnih „seminara“ imaju županijski automobilistički savezi, pa će tako i dva ponajveća u nas objedinjena na području Regije Zapad HAKS-a predstojećeg vikenda u tri grada okupiti brojne suce i vozače te im prenijeti novosti uz sezonu koja samo što nije počela. Naime, nepuna su tri tjedna do još jedne 16. u nizu prvenstvene sezone pod okriljem HAKS-a.

Uoči svake nove natjecateljske sezone okupljaju se svi licencirani suci i vozači da bi se upoznali sa svim novostima u pravilima što su propisana za automobilistički ili karting sport pod okriljem Hrvatskog auto i karting saveza.

 

Istra: PAZIN I BUZET – 10. ožujka

 

Auto i karzing savez Istre (AKSI) planirao je u jednom danu dva okupljanja. Obnova znanja za suce i vozače  klubova s područja Istre održati će se u dva dijela i dva grada u subotu 10. ožujka. Prvo u Pazinu u zgradi Gimnazije u 9 sati domaćin je Autoklub „Istra racing team“ Pazin, da bi potom u Buzetu u Osnovnoj školi  domaćini bili dva buzetska kluba „Buzet“ i „Buzet autosport“ s početkom u 15 sati.

 

PGŽ - RIJEKA – 11. ožujka

 

Klubovi Primorsko-goranske županije okupiti će vozače i suce u zgradi riječke INA Rafinerije nafte na Mlaki u nedjelju 11. ožujka s početkom u 10 sati. Domaćin je Automobilistički savez Primorsko-goranske županije.

 

Prisustvovanje  seminaru  je obvezno pa će tako vikend što je pred nama oktanski „ovisnici“ rezervirati  za obrazovne aktivnosti. Primjena u praksi slijedi za 15-tak dana.

(mik)