RI oktan sport fest – BK.nova 2018.

  
U PRIPREMI IZLOŽBA SPORTSKIH „BOLIDA“
 
Četvrto izdanje međunarodne izložbe sportskih automobila,kartinga i motocikala u Rijeci od 20. do 24.ožujka
 
                     Start nove hrvatske automobilističke sezone povod je da riječki Autoklub „RI autosport“  četvrtu godinu za redom organizira jedinstvenu manifestaciju u nas, i ove godine međunarodnu  izložbu sportskih automobila, kartinga i motocikala što će se od 20. do 24. trožujka održati u Rijeci.
„RI oktan sport fest – BK.nova 2018.“ naziv je petodnevne  manifestacije što će u prostorima Brodokomercovog prodajnog centra Vežica, nekadašnje istoimene Robne kuće, okupiti očekivanih 50-tak sportskih automobila, kartinga, motocikala, oldtimera, te pratećih segmenata oktanskog sporta u nas. Prvi je puta nova sezona tako najavljena 2015.godine, pa će to biti mjesto gdje će brojni ljubitelji brzina na izložbenom prostoru moći vidjeti automobile većine disciplina auto i većim dijelom moto sporta, vozila kojima su brojni asovi, prvenstveno s područja Kvarnera, Gorskog kotara i Istre ostvarili vrhunske rezultate, brojne pobjede, naslove prvaka, obarali rekorde i mamili pljesak adrenalinom nabijenog gledateljstva uz staze. Naravno, očekuju se i vozila s kojima će ove godine u lov na nove naslove. Najavljeni su i eksponati iz Italije, Slovenije i Mađarske. Puno je još posla za odraditi, a dnevni program izložbe bit će upotpunjen izložbom plakata, fotografija, seminarima za nove suce auto sporta i dosadašnje licencirane vozače kartinga. Na iskustvu prošlogodišnje izložbe organizator će pripremiti i poklone za najsretnije posjetitelje.
Autoklubu „RI autosport“ punu podršku realizaciji ovog projekta daje domaćin i pertner Brodokomerc.nova Rijeka, te Autocentar Marinići. Pokrovitelj manifestacije je Primorsko-goranska županija, a među medijskim partnerima su Novi list, portali poduckun.net, racing.hr, sportcom.hr, automania.hr, automanija.com i riautosport.hr.
(mik)