SINIŠA PŠENIČNIK SLAVODOBITNIK

  

                       Prvi natječaj za fotografiju na temu „Make Roads Safe“ odnosno „FIA action for road safety 2011.“ zaključen je na dan održavanja redovne  Skupštine Hrvatskog auto i karting saveza. Pristiglo je 15-tak radova tri autora, a tijekom zasjedanja skupštinari su imenovali povjerenstvo za izbor najbolje fotografije u sastavu  Nikša Stahor, Marko Ivezić i Miroslav Krpan.

Malobrojne, ali kvalitetne fotografije sadržavale su tražene elemente, s time da su sudjelovali isključivo profesionalci. Amaterskih fotki na žalost nije bilo.U uži je izbor prvo odabrano nekoliko radova da bi potom odluka pala na jednu od fotografija snimljenih za prošlogodišnjeg „38. Croatia rallya 2011.“ u Rijeci. Autor najbolje fotografije na temu „FIA action for road safety 2011.“ Siniša Pšeničnik kojem će za to pripasti posebno priznanje Hrvatskog auto i karting saveza.

Nagrađenu fotografiju objavljujemo i čestitamo autoru u nadi da će već kod slijedećeg sličnog natječaja broj sudionika, ali i radova biti znatno veći. (mik)

 

Snimio: Siniša Pšeničnik

 

Link na sliku u punoj veličini i rezoluciji (2300x1600, 3 Mb)