U pripremi druga utrka Prvenstva

  
OČEKUJE SE 80-TAK VOZAČA
 
                            Usprkos određenim administrativnim poteškoćama na koje se proteklih tjedana naišlo, druga utrka Prvenstva Republike Hrvatske u kartingu, što je Kalendarom HAKS-a predviđena za 21.svibnja održat će se u predviđenom terminu i na stazi Karting centra „ST Rauš“ u Novom Marofu.
Objavljeni su posebni pravilnici, jedan prvenstveno vezan uz SportStil Cup i Prvenstvo Republike Slovenije, te drugi, kao izvod neminovan za odvijanje državnog prvenstva Hrvatske.
Nositelj organizacije utrke je AKK SportStil iz Slovenije, a hrvatski partner mu je AMKK Cobra Virovitica, klub koji je već poznat kao „spasitelj“ brojnih nedorečenih situacija i koji je podnio teret državnog prvenstva već nebrojeno puta i niz godina.
Uz uobičajenu satnicu cjelodnevnog programa u nedjelju 21.svibnja, te dan ranije na slobodnim treninzima, očekuje se, sudeći prvema prvoj utrci od prije tri tjedna, 80-tak vozača Hrvatske i Slovenije u zajedničkim vožnjama u kojima će svatko tražiti svoje mjesto pod suncem, odnosno bodove u okviru konkurencija za koje se prijavi.
Skraćeni rok za prijave PH zaključuje se 17.svibnja, stoga sve administrativne poslove, da se organizatorima olakša posao, treba užurbano izvršiti u narednih nekoliko dana.

(mik)